Kaj vse ponuja Lagom Črnuški bajer?

23.04.2021 / Nastasja Kraljevska
Nastajajoči Lagom Črnuški bajer bo urbana stanovanjska soseska, sestavljena iz 6 objektov s 150 stanovanji. Objekti bodo imeli štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž.

 

    1. Stanovanju pripada ustrezno število parkirnih mest v kletni etaži od katerih ima vsaj eno parkirno mesto stanovanja predviden elektro priključek za morebiten priklop/polnjenjeelektričnega vozila.

 

 

 

 

 

 

       2. Vsako stanovanje ima pripadajočo zidano shrambo v kletni etaži.

       3. Nadstandardna višina bivalnih prostorov je svetla 265 cm.

       4. Ogrevanje bivalnih prostorov se izvaja s talnim ogrevanjem.


 

 

 

 

 

 

       5. Hlajenje: stanovanja imajo predpripravo za montažo klimatske naprave v bivalnih prostorih.

       6. V stanovanjih je predvideno lokalno prezračevanje ali druga ekvivalentna rešitev prezračevanja

       7. V kopalnici bo poleg talnega gretja vgrajen tudi lestveni radiator, ki bo imel možnost ogrevanja tudi na elektriko

 

 

 

 

 

 

8. V kopalnicah je poleg tuš kadi, umivalnika in wc školjke predviden priključek za pralni in sušilni stroj. v nekaterih stanovanjih je dodatno predviden bide.

9. Večje stanovanjske enote imajo predviden ločen WC.

 

 

 

 

 

 

 

10. Bivalni prostori in sobe so pred vplivom sočnih žarkov in za zagotovitev zasebnosti, zaščiteni z dvižnimi senčili - predvidoma široko lamelne žaluzije, na električni pogon.

11. Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna in zvočno izolirana v požarni izvedbi, ki so opremljena s kukalom in cilindrično kjučavnico z večtočkovnim zapiranjem.

12. Vsa vrata v stanovanju so svetle višine 220 cm opremljena s skritimi nasadili pri čeme je vratno krilo poravnano s podbojem in debeline 50 mm. V krilu je vgrajen mehanizem za fino nastavitev odmikov. Vrata so na obeh straneh bela in imajo magnetno ključavnico za neslišno in mehko zapiranje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13. V bivalnih prostorih je predviden finalni tlak iz gotovega parketa. V sanitarnih prostorih je predvidena talna in stenska keramika.

14. V ložah je predviden tlak iz zmrzlinsko odporne gres keramike. Na terasah je predviden lesen pod.

15. Okna v stanovanjih so večprekatna PVC s kovinskim jedrom in troprekatno termopan zasteklitvijo. Skupna toplotna prevodnost je 1.1 W/m²K.

 

 

 

 

 

 

 

 

16. Fasada je zasnovana kot fasadni ovoj iz obešene prezračevane fasade, z odprtinami za okna, tako je omogočena privatnost in obenem največji možni stik z zunanjostjo.

 

OPOMBA: Vsi zgoraj navedeni opisi so informativne narave. Investitor si pridržuje pravico do sprememb, ki ne vplivajo na funkcionalnost stanovanja. Grafični material - slike so zgolj indikativne in ne odražajo dejanskega izdelka, obdelave in/ali barve.

 

                                                                     ZL Living d.o.o. poslovanje z nepremičninami