facebook pixel
Prodano

D2.2.1.

Nadstr.2/4
Št. sob2-sobno
Pov. stan.35.5 m2

Opis

Nastajajoča Lagom Črnuški bajer bo urbana stanovanjska soseska, sestavljena iz 10 objektov z 250 stanovanji. Objekti bodo imeli štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž — ob štirih nadstropjih še dve kletni etaži in pritličje. Tako se bo stanovanjski kompleks zlil z okolico in zelenim robom gozda, v katerega je vpet. Arhitektura stanovanjskega kompleksa Lagom Črnuški bajer upošteva načelo sožitja z naravo. Objekti bodo energetsko učinkoviti.

Stanovanju pripada ustrezno število parkirnih mest, ki si jih lahko pogledate s klikom na komercialno skico, ki je priložena spodaj, pod tlorisom. Objekt ima dvigalo. Stanovanje se ogreva na mestni plin (talno ogrevanje) preko skupne kotlovnice. Stanovanje bo imelo prisilno prezračevanje, okna s troslojno zasteklitvijo in protivlomna vhodna vrata.

Primopredaja stanovanj je predvidena v začetku leta 2025.

Predmet prodaje je stanovanje v soseski Lagom 2, Črnuški bajer s komercialno oznako D2.2.1 skupne neto tlorisne površine 35,50 m2.

CENA: 160.768 eur (z DDV)

Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe NAI Significa d.o.o. in ZK Living d.o.o. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani izvajalca elektronskih javnih dražb.

Lega

Slika prikazuje lego in orientacijo enote v kompleksu Lagom.

Kontakt

Za dodatne informacije lahko pokličete 041 838 107 ali
pišite na lagom@crnuski-bajer.si.