facebook pixel
Prodano

D2.4.1.

Nadstr.4/4
Št. sob1-sobno
Pov. stan.36.1 m2

Opis

svetlo

Novogradnja, 1-sobno stanovanje, 36,1 m2, Črnuče

V nastajajoči soseki Lagom Črnuški bajer prodamo svetlo 1-sobno stanovanje v izmeri 36,1 m2. Stanovanje se nahaja v najvišjem 4.nadstropju objekta. Nova urbana stanovanjska soseska je sestavljena iz 10 objektov z 250 stanovanji. Objekti imajo  štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž — ob štirih nadstropjih še dve kletni etaži in pritličje. Arhitektura stanovanjskega kompleksa Lagom Črnuški bajer upošteva načelo sožitja z naravo in se tako zliva z okolico in zelenim robom gozda, v katerega je vpet. Objekti bodo energetsko učinkoviti. Objekti imajo dvigalo.

Razporeditev prostorov
Stanovanje skupno obsega 36,10 m2, od tega 32,8 m2 bivalne površine in 3,3 m2 kleti. Stanovanje je orientirano na zahod.

Oprema
Stanovanje bo imelo prisilno prezračevanje, okna s troslojno zasteklitvijo in protivlomna vhodna vrata. V stanovanju bo položen hrastov parket, v sanitarnih prostorih keramika.

Ogrevanje in priključki
Stanovanje se ogreva na mestni plin (talno ogrevanje) preko skupne kotlovnice.

Parkirno mesto
Stanovanju pripada 1 parkirno mesto v garaži pod objektom.

Lokacija 
Stanovanje se nahaja na idilični lokaciji v novo nastajajoči soseski Lagom Črnuški bajer v bližini vse potrebne infrastrukture. V neposredni bližini osnovna šola, vrtec, pošta, banka, zdravstveni dom, trgovina, AC priključek itd.

Dodatno

Primopredaja stanovanj je predvidena v začetku leta 2025.

Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe ZL Living d.o.o. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani izvajalca.

Lega

Slika prikazuje lego in orientacijo enote v kompleksu Lagom.

Kontakt

Za dodatne informacije lahko pokličete 041 838 107 ali
pišite na lagom@crnuski-bajer.si.